За нас

Добри дошли в Gato.bg!

Голямото разнообразие от продукти, които предлагаме за Вас, нашите клиенти е истинско удоволствие за нас. Тук е събрана най добрата селекция от над 130 000 продукта на нашите партньори, отличаващи се с отлично качество и голям асортимент.

Gato.bg е сайт, който стартира своята дейност през 2020 г. и е създаден от клиенти за клиенти. Предлаганите висококачествени продукти от 58 партньорски фирми са за цялото семейство, от известни и утвърдени марки на добри цени.

Възможността да поръчате стоки чрез нашият сайт на най изгодна цена и бърза доставка, привлича все повече клиенти, така че, 9 от 10 клиента ни препоръчват и на други. Ние от своя страна предлагаме богат асортимент, в който са включени продукти и стоки на водещи български фирми. Бързаме да Ви запознаем с малка част от партньорите ни, на които предлагаме продуктите:

eMAG

FashionDays.bg

Baby.bg

Parfium.bg

Mebelino.bg

Vitania.bg

Topmarket.bg и много други.

Предлагаме домашно обзавеждане, електроника, обзавеждане за дома, ремонт, кухня и домакински уреди.

Ако имате нужда от продукти за красиво тяло, коса, грим, предлагаме Ви висококачествени продукти, за да се погрижите за външния си вид, ще ви хареса това, което ще намерите точно тук.

Продуктите за дома и градината ще създадат приятна домашна обстановка, автомобилните продукти ще Ви помогнат да се погрижите за автомобила си, а когато искате да се отпуснете, ще намерите продукти за спорт, отдих и туризъм.

Компютърно оборудване, мобилни телефони, фото и видео оборудване ще помогнат да се възползвате от съвременните технологии.

Когато искате да покажете специално внимание на любим човек, подаръците, които предлагаме ще задоволят и най-капризните.

Със сигурност всеки член на семейството ще намери по нещо за себе си, затова нашият асортимент включва стоки за деца, новородени, родители.

Не забравяйте и за другите също толкова важни членове на семейството, предлагаме продукти за домашни любимци.

Gato.bg предлага най качествените продукти от нашите партньори, а клиента завършва своята поръчка в дадения сайт, ние предлагаме и оферираме техните най-добри продукти!

Също така представяме техните страхотни и изгодни промоции, намаления и нови стоки, така че винаги можете да намерите много специални предложения и отстъпки – ние Ви предлагаме да разгледате и да изберете това, от което се нуждаете!

С успех работим с нашите партньори за да се утвърдим като най добрите Ви приятели в пазаруването!

Надяваме се да Ви харесат нашите предложения и да станете наши редовни клиенти!

Добре дошли нови и стари клиенти!